Kleurblik 60-delig Super Sixties Kever met gum en slijper - Kleurpotloden

Kleur er fijn op los met deze oer-Hollandse kleurbox van Bruynzeel. De potloden zijn gemaakt van hoogwaardige pigmenten, waardoor ze een mooie kleurafgifte hebben en onderling goed mengbaar zijn. Het handige bewaarblik bevat 60 kleur- en tekenproducten: 44 kleurpotloden, 12 metallic kleurpotloden (met zwart hout!), 2 grafietpotloden, 1 gum en 1 kleurenpuntenslijper.

De potloden worden in een stevig blik geleverd zodat je na het kleuren je potloden weer netjes kunt opruimen. De potloden zijn glutenvrij. In de box zitten 60 kleur- en tekenproducten. 44 kleurpotloden, 12 metallic kleurpotloden (zwart hout), 2 grafietpotloden, 1 gum en 1 puntenslijper.

Alle potloden van Bruynzeel zijn met zorg vervaardigd uit verantwoord verkregen hout. Ook zijn Bruynzeel potloden dubbel gelijmd, zodat ze extra sterk zijn en de kans dat de kleurkern breekt – bijvoorbeeld als het potlood op de grond valt – minimaal is! Dit voorkomt gebroken punten en zorgt ervoor dat je het potlood amper hoeft te slijpen. Bruynzeel, voor langdurig kleurplezier!