Dat smaakt naar meer

Jan-Willem van der Hek, de Beste Sommelier van Nederland heeft met Dat smaakt naar meer een laagdrempelig wijnboek geschreven. Geen stoffige theorie of wijncursus, maar eenvoudigweg leren over wijn zodat je er meer van geniet en het beter waardeert. 

Jan-Willem deelt de informatie in op smaak en karakter, geeft heldere uitleg over de druiven, en geeft suggesties voor wijn-spijscombinaties. Daarnaast vertelt hij zijn ervaringen en anekdotes, evenals die van restauranthouders, andere sommeliers en wijnverkopers. Dat smaakt naar meer biedt volop tips: hoe bestel je een écht lekkere wijn in een restaurant? Waar let je op in de wijnwinkel? Maar ook: welke wijnglazen gebruik je? Wat is een goede serveertemperatuur? En wat doe je met wijnvlekken? Om het enthousiasme nog verder aan te sporen bevat het boek een wijnbucketlist: ga de uitdaging, klein of groot, aan en leer op eenvoudige wijze écht van wijn genieten!